خط و نشان تسلیحاتی انگلیس به رژیم صهیونیستی

خط و نشان تسلیحاتی انگلیس به رژیم صهیونیستی

وزیر امور خارجه انگلیس به رژیم صهیونیستی هشدار داد که اگر اجازه ورود کمک های بشردوستانه به غزه را ندهد و تابع قوانین بین المللی نباشد، همکاری های تسلیحاتی با این رژیم متوقف خواهد شد.

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری ری رایت، روزنامه دیلی تلگراف چاپ لندن روز جمعه نوشت: دیوید کامرون در مذاکرات اخیر به مقامات اسراییلی گفته است که اگر زندانیان حماس در اسراییل (فلسطین اشغالی) از دسترسی به ملاقات با صلیب سرخ محروم شوند، ممکن است «تحریم های تسلیحاتی» وضع شود.

در همین پیوند یک منبع دولت لندن به دیلی تلگراف گفت: «ما به وضوح با اسراییلی ها در مورد قوانین بشردوستانه بین المللی گفتگو داشته و داریم. ما همچنین دایما وضعیت را زیر نظر داریم.»

منابع خبری انگلیس ماه پیش گزارش دادند که دولت لندن در نظر دارد تا در صورت حمله رژیم صهیونیستی به شهر مرزی رفح جایی که صد ها هزار فلسطینی پناه گرفته اند، از فروش تسلیحات به تل آویو خودداری کند.

دیلی تلگراف افزود: کامرون اکنون خواستار آن شده که کمیته بین المللی صلیب سرخ (ICRC) طبق کنوانسیون ژنو اجازه ملاقات با زندانیان حماس را داشته باشد، اما رژیم صهیونیستی ادعا می کند که به «دلایل امنیتی از این قانون مستثنی شده است.»

یک سخنگوی دفتر نخست وزیر انگلیس در گفتگو با دیلی تلگراف ادعا کرد که طبق ارزیابی دولت لندن، اقدامات تل آویو مطابق با قوانین بین المللی بشردوستانه است. وی مدعی شد: «ارزیابی ما تغییر نکرده است. ما آن را تحت بررسی دایمی قرار می دهیم و مطابق با آن عمل می کنیم.» این سخنگو با اشاره به روابط کاری نزدیک میان لندن – تل آویو افزود: «این بدان معناست که ما در گفت وگوهایمان رک و صریح هستیم.»

با این حال لحن وزیر امور خارجه انگلیس درخصوص تحولات فلسطین در هفته های اخیر تندتر شده است. او دیروز در نامه ای به الیشا کرنز رییس کمیته پارلمانی امور خارجی انگلیس نوشت: شما به ادعا هایی – که من هم در جا های دیگر شنیده ام – استناد می کنید که کمک کنندگان بین المللی باید هر اندازه که می خواهند اقلام بشردوتانه (به غزه) بفرستند و اسراییل باید ورود آن را تسهیل کند. کاش اینطور بود.

وی افزود: این مایه ناامیدی بزرگ است که کمک های بریتانیا به غزه در انتظار مجوز اسراییل است. به عنوان مثال، من از برخی کمک های مالی بریتانیا اطلاع دارم که طی سه هفته گذشته، در انتظار تایید اسراییل در مرز مانده اند.

کامرون با انتقاد از وضع موجود، تل آویو را به اقدام خودسرانه برای جلوگیری از انتقال کمک های بشردوستانه به غزه متهم کرد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "خط و نشان تسلیحاتی انگلیس به رژیم صهیونیستی" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "خط و نشان تسلیحاتی انگلیس به رژیم صهیونیستی"، کلیک کنید.