عودت بیش از 109 میلیارد ریال به مالباختگان توسط پلیس فتای آذربایجان شرقی
ری رایت/آذربایجان شرقی سرپرست پلیس فتای استان آذربایجان شرقی اعلام کرد: در سال 1402 پلیس فتای استان با ارایه خدمات تخصصی و انتظامی به بیش از 23هزار نفر مراجعه کننده، موفق به عودت بیش از 109 میلیارد ریال به حساب مالباختگان شده است.
سرهنگ اصغر شیخ نژاد در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: علی رغم اطلاع رسانی های صورت گرفته توسط پلیس فتا در حوزه کلاهبرداری های اینترنتی علی الخصوص عناوینی مانند دریافت و واریز سود سهام عدالت، مشاهده ابلاغیه قضایی در بستر رسانه ملی، سایت پلیس فتا، خبرگزاری ها و سایر سایت ها و شبکه های اجتماعی متاسفانه باز هم شاهد مورد بزه واقع شدن هموطنان از طریق لینک های جعلی و به دنبال آن برداشت های غیرمجاز بانکی هستیم.
وی افزود: در راستای احقاق حق شهروندان بزه دیده از جرایم اینترنتی در طی 12 ماه گذشته پلیس فتا تبریز با همکاری تنگاتنگ دستگاه قضایی و با اقدامات تخصصی و فنی موفق به عودت مبلغ 109 میلیارد ریال به حساب مالباختگان شده است، بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا در سال گذشته علاوه بر ارایه خدمات تخصصی و انتظامی به بیش از 23 هزار نفر مراجعه کننده به صورت حضوری از طریق مرکز فوریت های سایبری نیز به بیش از 50 هزار نفر به صورت تلفنی و آنلاین ارایه خدمات کرده است.
سرپرست پلیس فتا استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه مورد بزه قرار گرفتن کاربران از طریق لینک های جعلی از جمله جرایمی است که پلیس فتا در حال مقابله با آن است، گفت: مجرمان سایبری معمولا در روزهای تعطیل و نیمه تعطیل اقدام به ارسال لینک های جعلی برای کاربران کرده و از این طریق اقدام به کلاهبرداری از آنان می نمایند.
وی با تاکید بر اینکه هیچ وقت از سرشماره شخصی پیام ابلاغیه های قضایی، سهام عدالت و سایر موضوعات برای هموطنان ارسال نمی شود، اذعان کرد: کاربران در صورت دریافت پیام از سرشماره های شخصی با موضوعاتی از جمله ثبت نام، دریافت و یا واریز سود سهام عدالت، ثبت شکایت در سامانه ثنا، قطع یارانه، مشاهده ابلاغیه های قضایی، حذف آگهی بازارهای آنلاین، مامور پست و سایر موضوعات بر روی لینک اعلامی همراه آن پیام کلیک نکنند و در صورت نیاز به راهنمایی با شماره 096380 مرکز فوریت های سایبری پلیس فتا تماس حاصل نمایند.
کشف 1000 میلیاردی تسهیلات غیرمجاز بانکی در تبریز
فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی از کشف تسهیلات غیرمجاز بانکی به ارزش 1000 میلیارد ریال توسط ماموران پلیس امنیت اقتصادی خبر داد.
سردار علی محمدی در گفت وگو با خبرنگاران اذعان کرد: ماموران پلیس امنیت اقتصادی در پی اخبار و اطلاعات واصله مبنی بر اینکه اشخاصی به هویت های معلوم با شگردهای خاصی اقدام به دستکاری اسناد مالی، ترازنامه ها و اعلام گزارشات خلاف واقع، اقدام به اخذ تسهیلات کلان از بانک نموده و به جای صرف تسهیلات دریافتی در مجموعه فعالیت های شرکت، در محل های غیر (خارج از فعالیت های شرکت) به صورت غیرمجاز هزینه و سرمایه گذاری کرده اند که مراتب در دستورکار کارشناسان مبارزه با جرایم اقتصادی قرار گرفت.
وی تشریح کرد: در بررسی کارشناسان، کل مبلغ تسهیلات غیرمجاز اخذ شده 1000 میلیارد ریال بوده است که در این زمینه پرونده تشکیل و 2 متهم دستگیر، برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی داده شد.
وی در پایان تاکید کرد: پلیس در مبارزه بی امان با غارت گران بیت المال و سود جویان و دلالان تلاش خود را به کار بسته، تا تحرک از ضربه زنندگان به اقتصاد جامعه سلب شود، بنابراین شهروندان در صورت مشاهده چنین مواردی سریعا مراتب را با سامانه خبری پلیس امنیت اقتصادی 096300 در میان بگذارند.
دستگیری جاعل حرفه ای چک پول در تبریز
فرمانده انتظامی شهرستان تبریز از دستگیری فردی که چک پول های جعلی 100 هزار تومانی دربازار استفاده می کرد، خبر داد.
سرهنگ یداله جهان آرا در تشریح جزییات این خبر مطرح کرد: در پی دریافت خبری مبنی بر اینکه فردی به هویت مشخص در سطح شهر تبریز چک پول های جعلی 100 هزار تومانی دربازار به مردم استفاده و خرج می کند، موضوع در دستورکار ماموران انتظامی کلانتری 12 عباسی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران انتظامی کلانتری 12 عباسی با اقدام اطلاعاتی و پلیسی متهم را شناسایی و در یک خانه مجردی دستگیر که درحین بازرسی بدنی از جیب متهم تعداد 70 فقره اسکناس چک پول 100 هزارتومانی جعلی و تقلبی کشف که پس از تشکیل پرونده و با دستور مقام قضایی متهم تحویل پلیس آگاهی استان شد که پس از تامین قرار، روانه زندان شد.
کشف وسایل نقلیه سرقتی در مراغه
فرمانده انتظامی شهرستان مراغه از کشف یک دستگاه خودروی سواری و 3 دستگاه موتورسیکلت سرقتی و دستگیری 3 سارق در این راستا خبر داد.
سرهنگ توحید فارسی در گفت وگو با خبرنگاران اعلام کرد: در راستای طرح مقابله و پیشگیری از سرقت دستگیری سارقان در دستورکار ماموران قرار گرفت.
وی اضافه کرد: ماموران کلانتری های 11 و 12 شهرستان در اجرای این طرح، خودروها و موتورسیکلت های مشکوک در منطقه را بررسی و یک دستگاه خودرو سواری پراید و سه دستگاه موتورسیکلت سرقتی را شناسایی و کشف کردند که در این راستا نیز سه نفر سارق دستگیر و برای بررسی بیشتر به پلیس آگاهی دلالت داده شد.
وی ادامه داد: پس از شناسایی مالکان وسایط نقلیه سرقتی و احراز هویت آن ها، وسایط نقلیه مکشوفه تحویل مالکان مربوطه شدند.
به گزارش ری رایت، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس استان آذربایجان شرقی، فرمانده انتظامی شهرستان مراغه ضمن تاکید بر نصب تجهیزات حفاظتی مناسب و رعایت نکات ایمنی توسط مالکان موتور سیکلت و وسایل نقلیه، به شهروندان توصیه کرد: هشدارهای پلیس را جدی بگیرند و در صورت مشاهده موارد مشکوک از طریق مرکز فوریت های 110 به پلیس اطلاع دهند.
پایان خبر ری رایت
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "عودت بیش از 109 میلیارد ریال به مالباختگان توسط پلیس فتای آذربایجان شرقی" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "عودت بیش از 109 میلیارد ریال به مالباختگان توسط پلیس فتای آذربایجان شرقی"، کلیک کنید.